gulasova macska

macska

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
macska
rusko teraz Zdroj: rouming.cz
 
tmiro
tmiro | 17.8.2022 12:51

Toto presne vystihuje typický ruský fatalizmus z chudoby mužika, pripadne fatalizmus z nematia zmyslu života.
Takého muzika síce štát zavrel do gulagu, povraždil mu rodinu, skorumpovani kokoti mu vládli aj na úrovni miestnych úradov aj vo vláde (beriju tuším obvinili aj z pedofilneho znasilnovania väzňov) a poslali ho na front a keď sa tam dostal do úzkych keď už to mal tak 10% že prežije a 90 že nie, tak sa hodil Nemcom pod tank s granátom, s výkrikom za vlaaast a dobrým pocitom, že keď aj bol úplne hovno ale aspoň predsalen vykonal niečo veľké a dôležité na koniec, síce za skorumpovaných kokotov a vlastných tryznitelov, ale na to sa už potom v dejinách zabudne a zostane iba hrdinsky čin pre generických štát.
A aj dnes to tam majú v hlavách úplne rovnako. Ťažko to zmeniť, keď od malička žiješ v Stockholmskom syndróme.


tmiro
tmiro | 17.8.2022 12:57

Toto funguje vo veľkom aj u nás. Kadejaky prepity mužik je na tom rovnako - keď sme nič nedokázali, poďme robiť aspoň zle, keď nič nevieme aspoň nech sa nás boja, aspoň v tom nech sme dôležitý, keď sme tak malí. Tak robia zle chlapcom pri automatoch v krčme, alebo chodia robiť bordel do lidlu alebo aj lekárom pred byty.

My máme ale v tom šťastie, že takýto ruský fatalizmus z chudoby a absencie zmyslu a z malosti u nás nikto nepresadzoval 200 rokov ako štátnu doktrínu.

Takže to ešte nemáme ako Rusi že sme malí a bezvýznamní ale túžime byt dôležití, tak nech sa nás aspoň boja, ale sme im ukázali, keď sme im teraz všetko pokazili, ponicili z pomsty, že sme zbytočni.

Ú nás sú tí krcmovibkokoti stále iba jednotlivci a nie hlavná charakteristika národa aj vedenia štátu.


Nathanael
Nathanael | 17.8.2022 20:21

Tmiro: Toto mi akosi nesedí - pedofilné znásilňovanie väzňov?


Frank
Frank | 19.8.2022 22:39

V tej dobe v Rusku mohli byť v base aj mladistvý. Beria bol podozrivý ze zneužíval mladé dievčatá.


tmiro
tmiro | 20.8.2022 01:49

Keď si bol v ÚV alebo aj obyčajný človek, zobrali ta aj s celou rodinou a po strieľali celú rodinu aj s deťmi alebo deti poslali iba niekam do koncentráku.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader