macska
ide o pomer vody, melón má ja neviem 95% vody, hambáč má nepomerne menej. preto ti sušené mäso nezhnije, obsahuje málo vody.
myslel som si to isté
a hlavne mekac obsahuje podstatne viac soli ako melon....
Nuz, bakterie "jedia" vselico... BTW - plesen nie je bakteria...
to je asi tak vzdelany post ako ked niekto napisal "vtip"... ze kedy je fetakovi najhorsie? V zime, lebo vtedy nerastie trava...
tráva ako tráva. keď si zhulený, dáš si ďalšiu cigu so skutočnou trávou
ide o pomer vody, melón má ja neviem 95% vody, hambáč má nepomerne menej. preto ti sušené mäso nezhnije, obsahuje málo vody.
myslel som si to isté
a hlavne mekac obsahuje podstatne viac soli ako melon....
Nuz, bakterie "jedia" vselico... BTW - plesen nie je bakteria...
to je asi tak vzdelany post ako ked niekto napisal "vtip"... ze kedy je fetakovi najhorsie? V zime, lebo vtedy nerastie trava...
tráva ako tráva. keď si zhulený, dáš si ďalšiu cigu so skutočnou trávou