gulasova macska

macska

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
macska
zdochýnajúci Zdroj: spravy.pravda.sk
 
Lodovik
Lodovik | 23.6.2022 19:47

Do poslednej chvile som cakal, ze tam bude "vlastni rodicia". :)


Mr Zebri
Mr Zebri | 23.6.2022 19:58

To asi tiez.po tom, co tu posledne dva roky predvadza ho nemoze mat ani vlastna mater. Jediny, kto ho ma rad, vyslovene az miluje, je on sam. Ale miluje sa tak, ze si tym vynahradi to, ze ho nikto nema rad, nanajvys dostatocne


| 23.6.2022 20:04

mr zebri, zabudol si na falca


theory
theory | 23.6.2022 20:13

kto povie, že by volil SaS, a zároveň, že vníma Igora pozitívne, buď klame alebo si robí srandu


Mr Zebri
Mr Zebri | 23.6.2022 21:14

Nie je vylucene, ze falco je matovic a zastava sa matovica len preto, aby sa vytvoril dojem, ze sa niekto zastava matovica. A tym, ako iracionalne utoci na sulika aj vo veciach, s ktorymi nema sulik nic spolocne, sa len potvrdzuje, ze to musi byt matovic osobne


Mr Zebri
Mr Zebri | 23.6.2022 21:15

Pisem tie mena s malymi zaciatocnymi pismenami, lebo mi nestoja za to, aby som ich pisal s velkymi pismenami. Nie preto, ze by som nevedel, ze mena sa pisu s velkym zaciatocnym pismenom


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.6.2022 00:57

Falco, moc si namyslas. Nie ze sa tu zastavame sulika. Pozastavujeme sa nad tvojim zvlastnym zmyslom pre humor, do ktoreho montujes z nejakeho zvlastneho dovodu sulika.


Mr Zebri
Mr Zebri | 24.6.2022 01:09

Asi tak. Mne je sulik skoro tak ukradnuty, ako matovic, ale tie uchylacke reci, ze za vsetko moze sulik a pritom trojsky kon koalicie je boris, ktory moze vsetko a vsetko sa mu prepaci, su uplne odtrhnute od reality. Je normalne, ze kazdy robi chyby. Ale len matovic to robi tak, ze mu nieco napadne, nikomu nic nepovie a potom pride s tym, ze aku bombu vymyslel a ked sa ukaze, ze vacsiu picovinu by nevymyslel ani danko, tak pride s tym , ze mu vsetci robia zle, lebo neni LGBTI, to su media zle a on je zid 21.storocia.. ale ze mu udrbalo dekel si beprizna ani nahodou.


ja-som ja
ja-som ja | 24.6.2022 06:21

Falco je taký istý chuj ako matovič. škoda reči..


| 24.6.2022 06:30

falco, ved matovica sa tu zastavas permanentne. niekolkokrat si vyhlasil, ze nebyt matovica tak sa fico zabetonuje pri moci (pricom je to picovina, prave matovic mu pomaha viac ako ktokolvek iny) a dokonca si jeho "protiinflacny balicek" oznacil za mudru vec a buducnost slovenska :D
takisto kazdy kto kritizuje matovica je podla teba automaticky sulikov obdivovatel. falco, fakt by som veril tomu, ze si bud matovicom plateny troll, alebo matovic sam osobne :D :D


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.6.2022 09:34

falco, ty si fakt divny:
2. to ako sa ten zakon vola je najvacsi vtip. Matovic to tu cely cas prezentuje ako pomoc rodinam proti inflacii. Toto samo o sebe je dokaz, ako Matovic klame a zavadza. https://www.tas...matovica/20403/
3. Definicia je v poriadku, len ju nespravne aplikujes. X-krat ti tu ludia povedali, ze tvoje "vtipy", kde natlacis Sulika, nie su ani vtipne ani pravdive. Presne ako ked da tato "vtip" o Saganovi.
4. Toto skor potvrddzuje moj bod 3., ze ludia nie su nekriticki k Sulikovi. Ano, Sulik polozil Radicovej vladu. ale nema mu to vycitat Matovic, ktory (ne)hlasoval rovnako. Za ludi sa rozpadla sama, na to nepotrebovali Sulika. Sulik dostal Matovica do parlamentu, nie naopak. Ano, pozadoval ministra financi, kompenzovali mu to 3 ministrami. Ak nieco torpedoval, tak nie vladu ale idiotske napady Matovica. Na gulasi mas aj dbre vtipy o Sulikovi - ked napr. cestovala jeho dcerado Dubaja a pod. Ale tie tvoje su fakt presilene. A na to ta ludia upozornuju. Ty sa z toho mozes poucit, alebo sa zacat vyplakavat, ako ta vsetci prenasleduju. (Koho mi to pripomina?)
5. To je presne uloha medii. Nebyt posluhovacny, ale pomenovavat veci pravymi menami. Asi si zabudol, ze Matovic napriek odbornym nazorom, presadzoval a pretlacal totalny blackout. Ale toto je presne Matovicov problem od uplneho zaciatku - on ma napad a vsetci ostatni s inym nazorom su mudrosraci, proti rodinam, za zbohatlikov, maju kopat hroby, proti nasmu uspesnemu predsednictvu atd.
6. hlavne je ok, ak su vtipne.
7. Neviem ako sa do tejto debaty dostal Dostal. Dalsia dymova clona. Fakt neviem ako si prisiel na to, ze SaS je najvacsim problemom tohto statu alebo pricinou, v akom stave tento stat je.


| 24.6.2022 10:11

takze matovicov "protiinflacny" paskvil je jeho uspech? mozno tak to, ze sa mu podarilo zohnat dost nackov aby ta kokotina presla.
falco, ty si fakt kompletne urvaty od reality :D :D :D alebo plateny...
ale dobre sa na tebe bavi. hoci, ked si uvedomim, kolko je v tejto nestastnej krajine rovnakych pripecencov ako ty, do smiechu mi velmi nie je.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.6.2022 10:48

@falco:
3. seriozne zdroje mozno davas, ale permanentne prekrucas, co sa v nich pise.
4. SaS vytiahla Matovica prvykrat do parlamentu a ten sa zacal hned odvdacovat https://domov.sme.sk/c/5483011/obycajny-clovek-hrozi-vlade.html
5. ano, presadzoval blackout hned od zaciatku. Ty si zacal, ze media sa donho hned obuli a nedali mu ani 100 dni. A ja som ti odpovedal, ze sa donho obuli, pretoze zacali kritizovat to, co tu odvtedy Matovic dennodenne predvadza. https://spravy....alebo-blackout/
7. SaS som nevolil. Konkretne na Sulika mam svoj nazor. Ale nemam ani zdaleka pocit, ze SaSka je to najhorsie, co tu dnes mame.


| 24.6.2022 10:51

falco, citujem ta:
"1. to co spominas je odpoved, ked si sa ma asi 10x pytal, aky uspech dosiahol Matovic. Tie tvoje "cakam na odpoved" si mi vypisoval aj pod ine prispevky"


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.6.2022 11:40

3. napr. teraz tu o blackoute. Prekrucas, ze to malo byt len pocas velkej noci. Nie, Matovic to vtedy planoval na niekolko tyzdnov.
https://www1.pl...vrh-vypnut-stat

ostatne uz nekomentujem, lebo to nema cenu. Akceptujem, ze pre teba je SaS to najhorsie, co tu teraz mame a treba sa do nich obuvat. Tak sa potom ale nestazuj, ked si tu za blba.


Shuheyko
Shuheyko | 28.6.2022 13:52

falco:"Ja som na zaciatku z 25 prispevkov mal 5 o Sulikovi auz ste mi vypisovali, ze mam obsesiu." .....kazdy 5ty prispevok o Sulikovi, je co ine, nez obsesia?
Z 14 ministrov a dalsich 10uradov je nadrozmerna cast venovana iba jednemu, co znamena obsesiu a tiez znamena, ze falco pravidelne fabuluje, klame a nevie ani len pochopit obsah clankov, ktore nahodou posiela.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader