gulasova macska

macska

macska

Je v lese medvěd, vlk, liška, zajíc, krysa a želva. Děsně se nuděj, tak vymyslej, že jeden vždycky řekne vtip a z ostatních když se tomu aspoň jeden nezasměje, tak toho, co to říkal, zabijou.
Medvěd se nabídne a řekne takovej strašnej drtivák destroják až se všichni svíjej smíchem po zemi, jenom želva mlčí. Zabijou medvěda a říká vlk, taky takovej lepší humor. Všichni se docela smějou, jenom želva mlčí, takže zabijou
i vlka. Potom musí říkat liška, šílenej mokráč, takže ostatni mlčej, akorát želva říká:
-Aaaaaaaaaa-cha-cha ten medvědův byl ale dobrej!

Zdroj: vlastný archív
 
petersonm
petersonm | 24.1.2022 20:15

Zvieratká v lese chceli mať gruppensex. Nie, nie, to je nechutné, také veci robia len ľudia - namietala jedna skupina. Boli však prehlasovaní skupinou, že všetko naostro, bez prezervatívov. A tak sa zídu na čistinke, vyzlečú sa z kožúškov a idú na vec. Odrazu zajac kričí: Fuj, vyhoďte medveďa z kola von, medveď podvádza, fuj, medveď má prezervatív, vyhoďte medveďa!
Medveď sa otočí na zajaca a vraví: drbe ti?! nemám prezervatív, to ma len dážďovka fajčí.....


Xytrolin
Xytrolin | 25.1.2022 10:01

Medveď sa zobudí privčas zo zimného spánku, a čo nevidí: v brlohu bordel, špajza vyžratá, všade cítiť dym z konope... Vypotáca sa von a hneď opodiaľ vidí bandu miestnych povaľačov (líška, zajac, ježko) ako sú na mraky a okolo porozhadzované zvyšky jeho vlastných zásob. Príde k nim a vraví: Viem sa povzniesť nad vec, prižmúriť oko, odpustiť, som otcovsky chápavý, ale čo robí TO SEMENO NA MOJOM KOžUCHU?
;)


vlado
vlado | 25.1.2022 12:27

zvieratiek je v lese akosi priveľa. lev rozhodne, že polovica zvierat musí ist preč, lenže ktorá polovica? rozhodne sa, že zvieratká rozdelí na krásne a múdre. zavolá všetky zvieratká na lúku a hovorí im: na ľavo ustúpia krásne zvieratká a na pravo múdre.
dav sa pohne, zvieratká idú doľava či doprava, len v strede ostala ropucha.
lev sa pýta: - a ty ropucha čo?
ropucha: - nááá a čo sa mám rozkrájať?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader