gulasova macska

macska

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
macska
ak prežiješ Zdroj: torpeda.cz
 
Daniel
Daniel | 9.5.2021 16:57

Ak si myslíš, že to bolo len vďaka rúšku - si blbec.
- Slovenské konštatovanie -


salamoon
salamoon | 9.5.2021 18:44

gratulujem! vy ebal si zo systemom!


Michal
Michal | 9.5.2021 19:36

Nepochop, primitívnejšie organizmy sú odolnejšie..


Lodovik
Lodovik | 9.5.2021 19:42

Co tak citam, respirator sa da znovu pouzit, tym dychanim do neho sa neznici, iba sa na nom koncentruju patogeny, ktore zachyti. Ak ho nosis denne skodis si tym, aj keby ziaden covid neexistoval. Ak ho nosis raz za tyzden, tak par rokov vydrzi.


Michal
Michal | 9.5.2021 20:21

chlapci, máte to podobne aj s ponožkami a spodkami ?


Valiant
Valiant | 9.5.2021 20:31

Ponozky a spodky nosime dobrovolne.


Daniel
Daniel | 9.5.2021 20:34

Michal -> Ak im niekto prikáže, že je to treba meniť a prať z hygienických dôvodov, tak to určite prestanú dodržiavať. Rebélia voči systému na prvom mieste. Zdravý rozum do skartovačky.


Daniel
Daniel | 10.5.2021 06:01

Preco potom pouzivas toaletak? Utieraj do ruky. A tvoje zenske osadenstvo nech nenosi vlozky. Povedz im, ze tvoje presvedcenie to zakazuje a musia pouzivat handry. Mozu si do nich natlacit tvoje bylinky, aby to aspon nesmrdelo. A je mi absolutne jasne, ze vsetky deti sa poslednych 10 rokov u vas nosili bavlnene plienky, ktore ste poctivo prali. Urcite o tom mas aj fotky, s ktorymi sa urcite s nami podelis, aj ked nam vsetkym je to jedno. Len ty mas pocit, aky sociologicky prieskum si tu zas svojim trolingom urobil.


Valiant
Valiant | 10.5.2021 08:22

@Daniel: Čo je na to zdravý rozum, nosiť respirátor, lebo ti to vláda prikázala?! Je to len jedno z plejády nezmyselných opatrení, ktorými sa banda zbabelých a mocibažných psychopatov rozhodla mikromanažovať spoločnosť. Kde bol tvoj rozum v skartovačke, keď si minulé roky počas chrípkových sezón žiadne respirátory nenosil? Keď si si pri nejakom tom nachladnutí dal Coldrex a išiel veselo do roboty? Len preto, že ty súhlasíš s nosením rúšok, to ešte neznamená, že keď s tým niekto nesúhlasí, tak je hlupák a musíme ho donútiť! Väčšina tých opatrení, ktorých sa tu zastávaš, je v priamom rozpore s hocijakým rozumom, nie len sedliackym. Je to presne na úrovni povinného nariadenia, každé ráno pred začatím smeny povinne spievať pieseň práce. Kto nespieba dostatočne nahlas, toho deti sa nedostanú na vysokú školu. Max 6 ľudí na štadióne... Supermarket otvorený, obuvníctvo zatvorené, hurá topánky si kúpime v tescu... Na plavárni, pred vstupom do bazená rúško dole, po východe z vody, rúško nasadiť.... Že tu tých nezmyslov bolo riadne nasekané. Všetky majú logiku a musia sa dodržiavať?! Predpokladám, že podľa teba áno. V reálnom živote, keby matovič prišiel k tebe domov a začal ti rozprávať, ako máš žiť, tak ho pošleš do teplých krajín, ale keď ten psychopat niečo vyhlási cez Mikasa a zavolá si políciu na vynucovanie, tak zrazu je sväté a treba to dodržiavať...


Daniel
Daniel | 10.5.2021 08:48

Valiant -> Jeden nezmysel, za druhym. (facepalm)


Michal
Michal | 10.5.2021 09:01

Valiant, tie príkazy sú kvôli arogantným hlupákom, normálny človek urobí čo treba aj bez príkazu. Ďalej už len miešaš hrušky s jablkami, porovnávaš neporovnateľné a preháňaš ad absurdum.


Nathanael
Nathanael | 10.5.2021 09:12

Valiant: V aute bezpečnostný pás používaš? A nie je to len preto, že Ti to niekto prikázal?


Lodovik
Lodovik | 10.5.2021 10:24

@Valiant Ved tie opatrenia ziadali lekari, ktori toho mali plno v nemocniciach. Nie len u nas, ale vsade vo svete. Ale tak skoda reci, kto to nepochopil doteraz, uz nazor nezmeni.


Nathanael
Nathanael | 10.5.2021 23:17

Nepochop: skús konkrétnejšie - čo sú hrušky a čo jablká?


Daniel
Daniel | 11.5.2021 21:28

Čakal niekto inú odpoveď?


Nathanael
Nathanael | 11.5.2021 23:40

Nepochop: Cha, cha, cha... :) a teraz naozaj konkrétne z kontexte tejto diskusie, ak smiem prosiť. Čo s čím nesúvisí?


Daniel
Daniel | 12.5.2021 06:21

Ziadne jablka - hrusky. Na tvoje pranie to boli adekvatne priklady. Pretoze nosenie rusok nie je otazka prania. To ty si do masiarne priniesol zeleninu.

Co sa tyka AZ. Takmer cele UK sa ockovalo AZ. Pokapali? Moja pribuzna, po 60-tke, trpi dost vysokym tlakom, takze si chcela pockat na Pfizer. Dostala ho a 4 dni brutalny tlak, hnacky, bolesti klbov a ked to ustupilo, nabehli teploty. Po tyzdni sa dala dokopy. Pritom moj otec, mama, svokra, vsetci okolo 70-ky a nemali po Pfizer-i takmer ziadne problemy. Nejaka bolest vpichu. To je vsetko. Prvy dokazatelne mrtvy na SK po vakcine bol po Pfizeri. A co? Nastala tu voci AZ brutalna kampan, ktoru rozputala dezinfoscena. Ak sa ockuju male deti vakcinami podobneho typu, ako AZ, lekarka automaticky povedala "Kupte si nieco na teplotu a na miesto vpichu prikladajte obklad, ak by scervenal". U deti to berieme absolutne normalne a dospeli hned vyplakavaju, ak maju 1 den teploty?

Znamemu operovali pribuznu. Bolo to nieco trivialne, nepamatam uz co. Predoperacne vysetrenia prebehli uplne OK. Zomrela na sale. Zistilo sa po pitve ze mala skrytu mozgovu aneuryzmu. Ta praskla, krvacanie do mozgu a koniec. Akykolvek zasah do tela prinasa riziko. No chces skoncit ako drbnuti Jehovisti, co dokonca odmietaju aj transfuziu krvi. Pred operaciou ta je lekar povinny oboznamit s rizikami. Ked po tretej moznej komplikacii ti povie, ze najhorsi scenar je smrt, zbalis sa a odides? Aj pri slepaku.

No a ten priklad o vyskoceni z okna si myslel vazne? Toto potom nie su jablka a hrusky, ale zemiaky a lietadlo. To rovno povedz, ze ked chces ist do obchodu, musis zastrelit riaditela retazca.


Michal
Michal | 12.5.2021 08:40

Nepochop, drvivá väčšina Astry čo máme ide pre tých, čo čakajú na druhú dávku. Do dvoch týždňov to pozastavenie zrušia, zatiaľ aspoň majú dezoláti o čom rozprávať. A kompletné vyšetrenie pred očkovaním ? To by sme museli mať onakvejšie zdravotníctvo, a dezoláti by zas frflali, ako ich to obmedzuje..


Lodovik
Lodovik | 12.5.2021 09:46

Tak tie teploty po ockovani su pomerne normalne - ved zmysel ockovania je vyvolat reakciu imunitneho systemu, a u niektorych ludi telo reaguje aj horuckou. Dalsie priznaky detto.

Ako pisal Daniel, tie priznaky mozu byt pri ktoromkolvek type ockovania, a ked som to naposledy guglil tak AZ statisticky nijak neprevysovala ostatne typy vakcin.

Zakladny problem je, ze doteraz sa nikto o rozne priciny smrti nezaujimal, a teraz sa kazdy pozera na tieto vakciny. Ale ked si pozriete stare clanky, kde uplne zdravy pubertak v USA do tyzdna umrie na chripku tak si mozno date dokopy, ze su extremne zriedkave pripady, ked telo nezvladne situaciu, ktora je pre vacsinu ludi uplne neskodna.

Takze otazka nie je, ci AZ je riziko, lebo vsetko je riziko, ale ci je to horsie ako covid. Statistiky su zatial v prospech AZ, a to o niekolko radov.


Michal
Michal | 12.5.2021 10:11

najrizikovejšia diagnóza je život - je 100-percentne smrteľná.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader