gulasova macska

macska

macska
ak veríš v Boha ktorý
 
ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 1.3.2021 17:52

Vie mi niekto vysvetliť pointu toho, že abortári zabíjú ročne 100x viac detí než boh zabil za 16 mld. rokov?


perez
perez | 1.3.2021 19:12

?
skus lepsie sformulovat otazku, lebo inak nerozumiem reci tvojho kmena


ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 2.3.2021 08:31

koľko ľudí (detí) zabil boh, a ktorý konkrétne, keďže ich je niekoľko tisíc?
koľko ľudí zabijú potratári denne?
čo je vtipné na tom, že potratári, abortiSSti, zabijú ročne viac ľudí, než zabili všetci bohovia od veľkého Tresku dodnes?

https://www.worldometers.info/abortions/


perez
perez | 2.3.2021 15:29

ktory boh? - ja nie som autor myslienky, ale ak sa bavime o domacej scene, mozme tisice bohov vyradit, pretoze medzi miestnymi zakonodarcami prevazuje krestanske nabozenstvo, ktore vyznava jedneho boha, otca Jezisa Krista, ktory je zaroven judaistickym bohom JHV (Jahve, Jehovah,..) .
Kto zabil viac deti - to nie je podstatne pre pointu. Pretoze nejde o sutaz, kto zabil viac. Ak si zabil aspon jedneho, to sa pocita. Teda clovek vyznavajuci boha (ktory zabil x babätiek) a zaroven moralizujuci ze zabijanie babätiek je zle, si sam sebe odporuje. To je vsetko, take jednoduche, o tom je ta myslienka v anglictine.


ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 2.3.2021 15:35

ale ten smiešny obrázok je v američtine, nie v slovenčine, a tam majú kopu manituov


perez
perez | 2.3.2021 15:46

tak sa chod stazovat ku americkym tvorcom. Ja to citam na Slovensku, mne to sedi


ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 2.3.2021 15:51

Ja v boha neverím, ani toho tvojho, katolíckeho. Takže mňa láskavo vynechaj v súťaži prvenstvo v zabíjanie nenarodených len preto, aby sme si dokazovali, že sme zabili viac ľudí než všetci bohovia dokopy.


perez
perez | 2.3.2021 16:49

uz si zase v reci kmena, ktorej nerozumiem. Sorry. O svojej osobe som sa nikde nezmienoval, ale ak treba, ja nemam - ako ty pises - katolickeho boha. Dalsia vec, predtym som vysvetloval - lebo ty si na zaciatku ziadal/-a vysvetlenie - ze v povodnej myslienke nejde o sutaz kto zabil viac, tak preco o sutazi tocis ty? Zjavne mas problem poruzumiet zakladnej logike. A ta znie: "Ak tvoj boh v pohode zabija deti a zaroven tvrdis, ze boh je dobry, preco povazujes zabijanie deti za zlo?"

To je vseobecna otazka pre tych, ktori takeho boha vyznsvaju. Takze oni su adresatmi! Ak ty takeho (alebo ziadneho) boha nevyznavas, nemas si to brat osobne.

Neviem ako inak ti to uz vysvetlit. Znie mi to ako zacykleny kruh. Vracias sa k niecomu, co som hned na zaciatku vylucil :)


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader